За нас

Чрез риболовът човек си отдъхва от забързаното ежедневие като се отделя от градския живот, отива на излет сред природата сам, с приятели или със семейството си. Дори и да няма приятели, човек може да намери такива на водоема и да си намери такива по интереси.

Нашата цел

Ribarstvo.Net е Забавен Рибарски Портал, чиято цел предимно е да Ви забавлява.

Сигурен съм, че много от Вас сте зарибени почитатели на риболовът и често използвате хубавото време да отидете и да се отдадете на любимото си хоби. Едно хоби, което съчетава полезното с приятното.

Ето защо тук Ви даваме възможност да разкажете за Вашите преживявания докато сте за риба. Опишете един свой ден на риболов – къде сте били, на какво кълве, къде кълве, покажете своя улов или ни излъжете. Няма значение! Важното е повече хора да бъдат запалени към риболовът, докато четат Вашите впечатляващи рибарски истории и риболовни успехи.
Това е именно и главната цел на този рибарски портал.

Какво правим ние

Нещо, което несъмнено искаме да постигнем е това да Ви забавляваме или по-скоро да се забавляваме заедно.

  • Ще подбираме за Вас забавни игри, свързани с риболов, рибарство и въобще рибни такива, чрез които може да тествате Вашите умения виртуално.
  • Ще подбираме за Вас интересни истории и рибарски анекдоти. Ще можете да споделяте и Ваши вицове за рибари. Нека се посмеем! Смехът е здраве!
  • Ще се опитаме да подберем вкусни гозби с риба, които да представим по възможно най-лесният за готвене начин. Все пак уловът трябва да бъде сготвен, нали?
  • Ще имате възможност да обогатите своите знания за риболовът, за неговите тънкости и чалъми чрез полезните статии на риболовна тематика, които Вие също ще има възможност да предоставяте.

Понякога риболовът се оказва доста скучен, особено когато не кълве, именно тези забавни неща влизат в употреба в такива случаи.

Доста от Вас се занимават къде професионално, къде от любопитство с извършването на СЕО услуги. Имате възможност да предложите за публикуване тематични статии на тема риби, рибарство и риболов под формата на гост публикации и съответно срещу ценен нишов линк към Ваши или чужди проекти. За целта прочетете внимателно правилата и условията за публикуване.

Да се забавляваме заедно!

НАСЛУКА!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.